Personal trainerin palvelut

Löydä edulliset personal trainerin palvelut kauttamme

Vesijumppaa lötköpötköllä Helsingissä

Vesijumppa

Vesijumppa on tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Se auttaa pääsemään takaisin liikunnan pariin monien vaikeidenkin loukkaantumisten jälkeen, sillä jo veden paino antaa vastusta, mutta tekee sen hellävaraisesti. Personal trainerin palvelu on loistava tapa päästä alkuun vesijumpassa.

Ihmiset treenaavat lankkua personal trainerin johdolla

Ryhmäliikunta

Monipuolisia ryhmäliikuntatunteja

Ryhmäliikunta on mukavan sosiaalista toimintaa, jota harjoitetaan ohjaajan johdolla. Ryhmäliikuntatunteja on aina aloittelijoista jo kokeneempiin liikkujiin. Tuntien kestokin vaihtelee.

Personal trainer teettää naiselle kuntotestin

Kuntotestaus

Kuntotestaus kertoo ihmisen fyysisestä kunnosta ja samalla myös mahdollisista sairauksista ja niiden riskeistä. Jos kunto on huono ja ylipainoa on reilusti, on ihmisen kohdalla suurempi riski sairastua esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksiin. Kuntotestaukseen kuuluu myös lääkärintarkastus.

Ota rohkeasti yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva klinikka

Kuntotestaus vatsalihaksille  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalaute

  Asiakkaidemme lähettämät palautteet sekä arvostelut palveluistamme

  Personal trainer auttoi minua löytämään sopivan rytmin treenaamisen ja ruokavalion välillä. Nyt liikuntaa on monipuolisesti ja myös ruokavalio on kunnossa. Olen todella tyytyväinen palveluun ja siihen, mitä se on tuonut elämääni.
  Maria
  Personal trainer
  Olen löytänyt viimein liikunnan ilon ryhmäliikunnasta. En ollut aikaisemmin kokeillut ryhmäliikuntaa, mutta innostuin siitä heti ensimmäisellä kerralla. Aionkin jatkaa ryhmäliikuntatunteja, sillä niitä löytyy laidasta laitaan vaativasta hikiliikunnasta aina rauhallisempaan menoon.
  Petri
  Ryhmäliikunta
  Kuntotestaus antoi itselleni paljon tärkeää tietoa kehostani ja omasta fyysisestä kunnosta. Kuntotestaus sisältää lääkärintarkastuksen, jossa ei olisi tullut käytyä muuten vain. Olen siis erittäin tyytyväinen kuntotestaukseen ja sen tarjoamaan tietoon.
  Katja
  Kuntotestaus