Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta Helsinki – autamme löytämään uuden suosikkilajisi

Ryhmäliikunta

Personal trainer -palveluiden lisäksi tarjontaamme kuuluu moni ryhmäliikuntatunti. Olemme ottaneet valikoimassa huomioon mahdollisimmat monenlaiset liikkujat, sillä ihmisillä on hyvin erilaisia tarpeita ja makuja liikunnan suhteen. Meille on tärkeää, että jokainen löytää itselleen mieluisan lajin ja sopivan ohjelman tullakseen elämänsä kesäkuntoon!

Ryhmäliikunta Helsinki tarjoaa Suomen monipuolisempia valikoimia erilaisia tunteja aina enemmän lihaskuntoon keskittyvistä tunneista rauhallisempiin, rentouttavampiin ja hauskoihin tunteihin saakka. Näitä tunteja voi myös yhdistellä vaihtelun vuoksi tai kokeillakseen uusia lajeja. Usein oma seuraava suosikkilaji löytyykin juuri tällä tavalla. Kokeile siis rohkeasti myös itsellesi vieraita ryhmäliikuntatuntejamme!

Ryhmäliikuntatuntimme ja personal trainer -palvelumme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sijaintimme on Kalasatama ja Kulosaari. Tunneille voi saapua itselleen sopivina ajankohtina, sillä tunteja on tarjolla kattavasti eri aikoina.

Kysy hintaa

Ryhmäliikunta on hauska tapa kesäkunnon hankkimiseen

Ota yhteyttä ja autamme juuri sinut kesäkuntoon

Ryhmäliikuntatunnit voivat tarjota kävijöilleen liikunnan hyötyjen lisäksi myös rentouttavan irtioton arjesta, hauskaa ajanviettoa muiden samanhenkisten kuntoilijoiden kanssa sekä mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja ylittää itsensä. Moni valitseekin kaikista liikuntamahdollisuuksista ryhmäliikunnan juuri tästä syystä. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden liikkua hyvin monipuolisesti esimerkiksi uintitreenejä, ryhmäliikuntaa ja henkilökohtaista personal trainer -palvelua yhdistämällä. Voit siis koota itsellesi oman näköisesi liikuntakokonaisuuden monipuolisen tarjontamme joukosta. Autamme myös valitsemaan sinulle sopivan vaihtoehdon!

Apunasi koulutettu ammattilainen

Apunasi koulutettu ammattilainen

Personal trainerimme auttaa sinua monipuolisesti juuri sinun tarpeittesi mukaan. Joskus henkilökohtainen ohjelma ja tuki on se, mitä tarvitaan eniten tulosten saamiseksi tai vaikkapa elämäntapamuutoksen tekemiseksi. Koulutettu personal trainer osaa auttaa luomaan juuri oikeanlaisen, turvallisen ja tehokkaan ohjelman jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Koulutetun ammattilaisen avulla saat tuloksia.

Pyydä tarjous

Moni tekee elämäntapamuutoksen avullamme

Elämäntapamuutos ei tapahdu sormia napsauttamalla ja ammattilaisemme tietävät tämän. He tietävät kuinka pysyvä elämäntapamuutos saavutetaan niin, että tulokset ovat pysyviä.

Personal trainerin tuki ei kuitenkaan tarkoita aina sitä, että sinun tulisi tehdä vain sali- ja lihaskuntotreeniä. Mitä erilaisimmat ryhmäliikuntatunnit on mahdollista yhdistää räätälöityihin ohjelmiin.

Meillä on intohimona auttaa asiakkaitamme saavuttamaan hyvä kunto, energisempi olo ja terveellisempi elämä. Ja haluamme tehdä sen jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöidyllä tavalla. Elämäntapamuutos on siis mahdollista juuri suosikkilajisi, kuten erilaisten ryhmäliikuntatuntien avulla. Autamme sinut alkuun, olitpa sitten kokenut liikkuja tai aivan nollakunnosta liikkeelle lähtijä.

Ryhmäliikunta Helsinki tarjoaa ammattitaidolla laadukkaita ryhmäliikuntatunteja ja personal trainer -palveluja, joiden avulla pääset varmasti kesäkuntoon.

Ryhmäliikunta kokemuksia – lue asiakkaan palautteet

Asiakkaiden palautteet

Minua pelotti mennä ryhmäliikuntatunneille, koska kuntoni on huono ja laji oli vieras. Ohjaaja osasi kuitenkin ottaa aloittelijat huomioon ja neuvoa liikkeet niin, että pysyin helposti mukana. Aion mennä ryhmäliikuntatunnille toisenkin kerran.

Jenni
Ryhmäliikunta

En ollut käynyt koskaan aiemmin ryhmäliikuntatunneilla, mutta halusin kokeilla jotain uutta lajia. Yllätyin kuinka hauskoja ja tehokkaita ne olivat. Löysin jopa uuden suosikkilajin, jota en olisi koskaan kokeillut ilman ryhmätunteja.

Ari
Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit ovat minulle rentouttavaa omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Näillä tunneilla on myös loistavat ja motivoivat opettajat. Samalla saan viettää aikaa ystäväni kanssa, jonka kanssa käymme joka viikko yhdessä ryhmäliikuntatunneilla.

Maarit
Ryhmäliikunta
Ryhmäliikunta Helsinki – sertifioituja ja ammattitaitoisia liikuntapalveluja

Koulutetut ohjaajamme

Ryhmäliikunta Helsinki – sertifioituja ja ammattitaitoisia liikuntapalveluja

Personal trainer Helsinki -palvelumme tarjoavat ainoastaan koulutettujen ja tutkintotodistuksen saaneiden liikunnan ohjaajien palveluita. Voit siis olla varma, että personal trainerimme ja ohjaajamme ovat raudanlujia ammattilaisia.

Ohjaajamme ovat suorittaneet liikunta-alan opintoja ja monet heistä ovat erikoistuneet juuri tiettyyn lajiin erilaisten koulutusten ja kurssien kautta. He myös pitävät ammattitaitoaan yllä jatkuvasti kouluttautumalla lisää.

Ryhmäliikunta vaatii ammattitaitoisen ohjaajan aivan kuten personal trainer -palvelummekin. Jokainen ryhmäliikunnan ohjaajistamme on erikoistunut opinnoissaan juuri lajiin, jota opettaa. He osaavat ohjata sen vuoksi lajin parissa niin aloittelevia kuin kokeneitakin liikkujia. Liikunnan ohjaajien ammattitaito omassa lajissaan on hyvin tärkeää, jotta loukkaantumisilta vältytään, ja jotta saadaan myös tuloksia lajin avulla.