Kuntotestaus Helsinki tarjoaa apua aktiiviselle liikkujalle

Kuntotestaus Helsinki tarjoaa apua aktiiviselle liikkujalle

Eräs monipuolisen liikuntavalikoimamme vaihtoehdoista on kuntotesti. Tämä testi auttaa personal traineriamme suunnittelemaan juuri sinulle räätälöidyn ohjelman, joka on mahdollisimman tehokas, mutta turvallinen. Kuntotestiin kannattaa tulla esimerkiksi silloin kun tavoitteena on kunnon kohottaminen, liikunnan aloittaminen tai kuntoharjoittelun seuranta.

Kuntotestaus Helsinki tarjoaa sinulle kartoituksen lihaskunnostasi, kestävyyskunnostasi ja kehosi koostumuksestasi. Se antaa runsaasti tietoa, jota on itse vaikea selvittää. Testin tulokset saa hyvin nopeasti, jonka jälkeen niitä voi hyödyntää juuri itselleen sopivan kunto-ohjelman suunnittelemisessa, elämänmuutoksen tekemisessä tai vaikkapa itselleen oikean lajin löytämisessä.

Pisteemme sijaintina on Kallio ja Kulosaari, mutta toimimme tarvittaessa koko Helsingin alueella. Näihin kuntotestauspisteisiin on helppo saapua hieman kauempaankin esimerkiksi Helsingin kattavia julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Kysy hintaa

Mielestämme kuntotestaus sopii kaikille liikkujille

Tilaa itsellesi kuntotestaus

Kuntotestaus antaa tietoa siitä mitä niin kehon ulko- kuin sisäpuolellakin tapahtuu. Mielestämme tällainen arvio hyödyttää kaikkia, olipa sitten aivan aloittelija, aktiivisesti kuntoilija tai kilpaurheilija. Kuntotestitaulukko kertoo, mihin juuri sinun kannattaisi panostaa sekä mitkä asiat kunnossasi kaipaavat tukea. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa kertoa mitä eri kuntotestauksen tulokset tarkoittavat ja mitä näiden tulosten saamisen jälkeen kannattaisi tehdä. Kuntotestaus ja itsestä huolehtiminen on yksi niistä asioista, joihin jokaisen pitäisi panostaa.

Neuvomme mitä tehdä myös testin jälkeen

Neuvomme mitä tehdä myös testin jälkeen

Ammattitaitoinen kuntotestauksemme antaa nopeasti ja helposti tietoa siitä mitä juuri sinun kannattaisi tehdä elämäntapamuutoksen tai liikuntaharrastuksen eteen seuraavaksi. Valikoimastamme löytyvät kaikille sopivat liikuntamuodot aina vesiurheilusta ryhmäliikuntatunteihin ja henkilökohtaisiin kunto-ohjelmiin saakka. Personal trainerimme voi halutessasi luoda juuri sinulle sopivan tehokkaan ja turvallisen kunto-ohjelman testituloksia hyödyntämällä.

Pyydä tarjous

Ammattitaitoiset liikunta-alan ammattilaisemme auttavat sinut kesäkuntoon

Tarjoamme kattavasti eri liikuntavaihtoehtoja, joita ohjaavat ja joissa tukevat raudanlujat ammattilaiset. Henkilökuntamme on koulutettu juuri tarjoamiemme lajien valmennusta ja opastusta varten.

Voi olla vaikeaa päästä kesäkuntoon yksin ilman neuvoa sopivista liikuntamuodoista ja elämäntavoista. Kuntotestauksemme ja ammattitaitoisten ohjaajiemme luomien palveluiden avulla kesäkunto on hiipii kuin varkain.

Personal trainerin palkkaaminen kuntotestauksen jälkeen voi olla loistava idea. Juuri itselle räätälöity ohjelma, ammattimaiset neuvot ja jatkuva tuki ovat monelle niitä tärkeimpiä asioita kesäkuntoon pääsemisessä. Tällöin tulokset ovat yleensä parempia. Tuloksia voi tietenkin saavuttaa myös itsenäisesti treenaamalla, mutta se on monen mielestä monin verroin vaikeampaa.

Kuntotestaus Helsinki antaa monille aivan uutta tietoa omasta kunnosta ja hyvinvoinnista. Omaa kuntoaan voi olla vaikeaa arvioida itse ilman apua.

Kuntotesti kotona ja salilla - asiakkaiden palautteet

Asiakkaiden palautteet

Kuntotesti kotona oli paras asia, jonka olen ostanut koko vuonna. Yllätyin tuloksesta, mutta sen ansiosta aloin harrastamaan uudelleen liikuntaa. Olen jopa laihtunut 5 kg, enkä tunne enää samanlaista väsymystä päivittäin.

Marjo
Kuntotesti kotona

Meinasin jättää kuntotestin väliin, kunnes luin että sen voi suorittaa kotona. Testin tekeminen ei voisi olla enää helpompaa. Sain tietää, että kuntoni on paljon huonompi kuin luulin. Sen vuoksi aloitin elämäntaparemontin.

Jukka
Kuntotesti kotona

Olen seurannut kuntotestillä kehittymistäni elämäntapamuutoksen aikana. On motivoivaa huomata kuinka paljon olen kehittynyt lyhyessä ajassa. Kuntotestin tekeminen on myös erittäin helppoa, sillä sen voi tehdä kotonaan juuri silloin kun haluaa.

Jenni
Kuntotestaus Helsinki
Kuntotestaukset taidolla

Testauksen ammattilaiset

Kuntotestaukset taidolla

Kuntotestaus ja Personal trainer Helsinki -palvelumme ovat aina ammattitaitoisia ja koulutettujen ammattilaisten laatimia. Koulutetut ammattilaiset osaavat tukea jokaista liikkujaa heidän tarvitsemallaan tavalla.

Jokainen henkilökuntamme jäsen on saanut lajiaan vastaavan koulutuksen, joten voit olla varma, että sinua ohjaavat liikuntaohjelmien parissa vain raudanlujat liikunta-alan ammattilaiset.

Kuntotestaus on tietenkin myös koulutettujen ammattilaisten laatima testi, joka antaa varmoja tuloksia omasta kunnosta ja hyvinvoinnista. Testin tulosten ja kokeneiden ammattilaistemme avulla on helppoa rakentaa jokaiselle liikkujalle sopiva liikuntaohjelma tai antaa neuvoja elämäntapamuutoksen tekemiseen. Meillä sinua palvelevat siis ainoastaan takuulla asiansa osaavat personal trainerit, liikunnanohjaajat ja muut alan ammattilaiset.