Vesijumppa

Vesijumppa

Vesijumppa

Liikuntapalvelumme on keskittynyt erityisesti vesiliikuntaan. Vesijumppavalikoimamme kattaa hyvin monenlaisille liikkujille sopivia vaihtoehtoja. Vesijumppa sopii usein myös sellaisille, joille monet lajit eivät sovi niiden raskauden vuoksi. Personal trainerimme osaa auttaa sinut kuntoon vedessä juuri sinulle räätälöidyn ohjelman avulla. Vesijuoksu ja muut vesilajit kohottavat takuulla kuntoa.

Valikoimaamme kuuluvat vesilajien lisäksi myös maalla toteutettavat ryhmäliikuntatunnit sekä silloin tällöin myös esimerkiksi etätunnit. Voitkin yhdistellä näitä monipuolisia vaihtoehtoja juuri oman aikataulusi ja tavoitteidesi pohjalta käteväksi kokonaisuudeksi. Vesijumppa Helsinki takaa kuitenkin parhaat tulokset silloin, kun treeniohjelma suunnitellaan ja toteutetaan personal trainerin tuella.

Sijaintimme ovat hyvien liikenneyhteyksien varrella olevat Kallio ja Kalasatama. Vesijumpat vaativat yleensä paikalla oloa, mutta kannattaa muistaa, että tarjontaamme kuuluvat myös tietyt etätunnit ja kotikäynnit.

Kysy hintaa

Ohjaamme hauskoja vesijumppia – koe esimerkiksi vesijumppa lötköpötköllä

Tutustu palveluihimme paikan päällä tai kotona

Vesijumppa lötköpötköllä on hauska, mutta tehokas vesiliikuntatunti. Lötköpötkön avulla onnistuvat hyvin monipuoliset liikkeet, jotka harjoittavat kehon eri lihaksia. Vesiliikuntatarjontamme kattaa monipuolisesti muitakin lajeja, kuten esimerkiksi vesijuoksun. Ota meihin yhteyttä niin etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan lajin. Saat halutessasi tarjouksen tai kotikäynnin. Voit myös tilata personal trainerin suoraan sivustomme lomakkeen avulla. Muista myös, että vesiliikunnasta tai personal trainer -palveluista kysyminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Personal trainerin kotikäynti luonasi

Personal trainerin kotikäynti luonasi

Monilla meistä on hyvin kiireinen arki ja voi olla vaikeaa mahduttaa arkeen personal trainerin tapaaminen ja personal trainerin luo matkustaminen. Me olemme helpottaneet arkeasi, sillä personal traineri voi tulla sinun kotiisi. Uuden liikuntaohjelman laatiminen ei siis voisi olla enää paljon helpompaa. Kunto-ohjaaja laatii kanssasi vesijumppaohjelman ja tukee sinua sen varrella.

Pyydä tarjous

Pääset kesäkuntoon vesijumppiemme avulla

Monilla saattaa olla virheellinen käsitys siitä, että vesijumpat eivät olisi tehokkaita. Ne voivat kuitenkin olla huomattavasti tehokkaampia kuin monet tutut lajit.

Vesijumpalla on useita hyötyjä. Se esimerkiksi kohottaa kuntoa, kasvattaa lihaksia, kannattelee, kohottaa mielialaa ja lievittää kipuja. Se on myös erityisen lempeää liikuntaa nivelille.

Personal trainerimme on koulutettu erilaisten ihmisten tarpeita tukevien liikuntaohjelmien tuottamiseen. He osaavat laatia tehokkaat ja turvalliset vesiliikuntaohjelmat niin nollakunnosta lähteville aloittelijoille kuin jo runsaasti liikuntataustaa omaaville urheilijoillekin. Ohjelmat laaditaan tietenkin myös jokaisen liikkujan tavoitteiden pohjalta. Kokeneiden ammattilaistemme ja monipuolisten vesiliikuntavaihtoehtojemme avulla pääset kesäksi kuntoon.

Vesijumppa Helsinki tarjoaa muitakin vaihtoehtoja kuin lötköpötköjumppaa ja vesijuoksua. Ajankohtaisten tuntien tarjonta kannattaakin tarkistaa säännöllisesti.

Vesijumppa kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

En ollut kokeillut vesijuoksua ennen kuin personal trainer ehdotti sitä. Yllätyin kuinka hauskaa se oli. Yllätyin myös, että jalkani eivät kipeytyneet kuten maalla juostessa. Vesijuoksu jää ehdottomasti pysyväksi harrastukseksi minulle.

Jonna
Vesijuoksu

En muista milloin minulla olisi viimeksi ollut hauskaa treenatessa. Vesijumppa lötköpötköllä oli kuitenkin hauskaa ja rentouttavaa, mutta silti myös tehokasta. En olisi uskonut, että painon pudottaminen voi olla näin hauskaa.

Minna
Vesijumppa

En muista milloin minulla olisi viimeksi ollut hauskaa treenatessa. Vesijumppa lötköpötköllä oli kuitenkin hauskaa ja rentouttavaa, mutta silti myös tehokasta. En olisi uskonut, että painon pudottaminen voi olla näin hauskaa.

Leena
Vesijumppa
Vesijumppa Helsinki – todistetusti ammattitaitoista palvelua

Sertifioidut ohjaajat

Vesijumppa Helsinki – todistetusti ammattitaitoista palvelua

Personal trainer Helsinki tarjoaa ainoastaan koulutettujen ammattilaisten treeniohjelmia. Personal trainerimme on koulutettu asianmukaisesti ja heillä on kattavasti kokemusta liikuntapalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Toteutamme muiltakin osin kaikki palvelumme korkeiden standardien mukaan taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan ja turvallisen liikuntaelämyksen. Saat halutessasi lisätietoja sertifikaateistamme ottamalla meihin yhteyttä.

Vesijumppa vaatii tietenkin juuri vesilajeihin erikoistuneet ohjaajat. Vesijumppiemme ohjaajat ovat myös sertifioituja ohjaajia, jotka osaavat ohjata erilaista vesiliikuntaa ammattitaidoilla ja turvallisesti. Jokaisen ohjaajamme ammattitaito on siis todistetusti loistava, joten voit nauttia täysin huolettomasti eri vesilajiemme harrastamisesta. Saat halutessasi lisää tietoa vesiliikunnan ohjaajistamme ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai viestillä tämän sivuston kautta.