Kesäksi kuntoon

Kuntovalmentaja auttaa sinua saavuttamaan unelmasi

Kuntovalmennus on tarkoitettu kaikille niille, jotka tarvitsevat ohjausta liikuntaan. Itsensä kunnossa pitäminen vaatii toisinaan ulkopuolista ohjausta, jotta voi pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa. Kuntovalmentajan avulla voi tehdä räätälöidyn harjoitusohjelman, joka toimii hyvänä ohjenuorana harjoittelussa. Meidän kauttamme saat hankittua itsellesi hyvän kuntovalmentajan.

Kuntosaliohjaus tulee tarpeeseen aina silloin, kun haluaa aloittaa kuntosalilla käymisen vakavissaan. Jos etsit laadukasta ja tehokasta valmennusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Me haluamme yhdistää asiakkaan oikealle kuntovalmentajalle, joka huolehtii yksityiskohtaisesta kuntovalmennuksesta. Ihmisillä on erilaisia tarpeita ja monilla on omanlaisia toiveita kuntoharjoittelun suhteen. Oikeanlaisen ohjelman lisäksi liikkeet on syytä tehdä oikein. Väärällä tavalla tehdyt liikeradat saattavat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Nainen treenaa käsilihaksia kuntovalmentajan avulla

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tavoitteesi

Täytä lomake ja jätä tarjouspyyntö

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, täytä oheinen lomake ja me otamme sinuun yhteyttä tarjouksen kera nopealla aikataululla.

Nainen treenaa vatsalihaksia kuntovalmentajan avulla  * Emme jaa tietojasi.
  Kuntovalmentajat ovat valmiina työhön

  Ammattilaiset apunasi

  Liikuntavalmennus tapahtuu ammattilaisen toimesta. Kun kuntovalmennus on laadukasta, koko kehoa voidaan rasittaa optimaalisella tavalla. Oikeisiin paikkoihin kohdistuva rasitus sekä riittävä lepo takaavat kunnon nopean nousemisen. Ilman ulkopuolista ohjausta voi olla hankalaa saada kuntoharjoittelun kaikki osa-alueet hyvään balanssiin. Lisäksi meidän henkilökuntamme voi antaa erinomaisia vinkkejä ruokavalioon. Ruokavalio on tärkeässä osassa kuntoilussa, sillä ravinnosta on hyvä saada oikeanlaisia ravintoaineita. Proteiinit, vitamiinit ja muut hivenaineet näyttelevät tärkeää roolia siinä, kuinka hyvin kroppa palautuu ja kehittyy harjoittelun aikana. Ravintoon liittyvistä asioista saat lisätietoja joko harjoittelun aikana tai ottamalla muutoin yhteyttä henkilökuntaamme.

  Monipuolista kuntoliikuntaa kaikille halukkaille

  Viime aikoina etävalmennus on nostanut suosiotaan. Se mahdollistaa ohjattuun kuntoharjoitteluun osallistumisen pitkänkin matkan takaa. Jos olet kiinnostunut etävalmennuksesta, löydät siihen liittyviä palveluita meiltä. Etävalmennuksen aikana olet yhteydessä personal traineriin tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Pyrimme tarjoamaan monipuolisia vaihtoehtoja kuntoliikuntaan, jotta voisimme tarjota kaikille jotakin. Jos haluat kuntoilla yhdessä muiden ihmisten kanssa, järjestämme myös ryhmäliikuntaan liittyviä kursseja. Niissä pääset harrastamaan liikuntaa porukassa, jos yksin liikkuminen ei sovi sinulle. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua kuntotestiin, jonka avulla saat tietoa siitä, minkälainen kuntotasosi on juuri tällä hetkellä.

  Personal Trainer Helsingissä auttaa naista voimaharjoittelussa
  Naiset treenaavat ryhmäliikuntatunnilla
  Nainen treenaa käsipainoilla

  Kuntovalmentaja omistaa meillä seuraavat diplomit

  Henkilökunnallamme on seuraavanlaisia sertifikaatteja: